perjantai 29. joulukuuta 2017

Luihuisen kaulaliina

Sain toimeksiannon, että pitäisi saada kaulahuivi joka sopii luihuiselle. Luihuinenhan on yksi Tylypahkan noitien ja velhojen koulujen neljästä tuvasta. Muut tuvat ovat Rohkelikko, Puuskupuh ja Korpinkynsi. Jokaisella tuvalla omat värinsä ja maskottinsa. Luihuisen värit ovat vihreä ja hopea. Vihreän sävy on vaihdellut elokuvittain kovinkin paljon. Osassa kuvissa sävy on tuollainen tumma ja osassa se on todella kirkkaan vihreä.


Lähdin sitten googlailemaan millaisia kaulahuiveja Luihuiset käyttävät ja tällainen siitä sitten tuli. Jos olisi ollut enemmän aikaa kuin pari päivää ennen joulua, olisin yrittänyt vähän enemmän. Tästä jäi nyt puuttumaan esimerkiksi hapsut. Ja lankana olisin saattanut käyttää jotakin muuta kuin lähikaupasta löytyvää Nallea.

En halunnut neuloa pelkkää suoraa oikeaa tai resoria ja päädyin lopulta puolipatenttiin. Sitten tuli vielä ongelma, että mistä saan Luihuisen logon muutaman päivän varoitusajalla. Löysin yhden verkkokaupan, josta sain jonkinlaisen pienen rintanapin joka sai kelvata logoksi. Ja sitten neuloinkin pari päivää ennen joulua niin, että sormet ovat ruvella. Mutta oli saaja todella tyytyväinen. Myöhemmin voisi yrittää toteuttaa tuon vähän laadukkaammalla tavalla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.