torstai 11. lokakuuta 2018

Hiljaa hyvä tulee

Hiljaa hyvä tulee tai jotakin sellaista. Olen viime ajat keskittynyt tekemään tuosta jo aiemmin mainitusta Pilvi langasta mekkoa. Kuvassa muuten näkyy myös uusi harrastukseni, eli bulled journal, toiselta nimeltään bujo. Se on vienyt kokonaan sydämeni. Aivan huippua puuhaa. Jos et tiedä mitä bulled journal on niin googleta, mutta ole varovainen, se on vielä koukuttavampaa kuin neulominen. Ainakin minulle. Kirjoittelen siitä tarkemmin lisää joskus toiste.


Neulemekko ei ole vielä valmis. Hihat ja kaula puuttuu ja sen jälkeen on päättelytyöt. Olen tehnyt tuon yhtenä kappaleena joten kokoamista ei hirveästi ole. Hihat jätän varmaan ihan lyhyiksi, mutta tuosta kaula-aukosta aion tehdä mahdollisimman muhkean.



Edellisessä postauksessa esittelin samasta langasta tehdyn villapuseron. Pilvihän on akryyliä ja se ei todellakaan ole mitään luontoystävällistä lankaa. Olen joskus tainnut itsekin verrata akryylilankaa muovipussiin. Mutta ainakin tuo villapusero tuntuu todella hyvältä päällä. Toivottavasti mekonkin kanssa on sama juttu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.