torstai 14. tammikuuta 2016

Kaapit järjestykseen

Aloitin tuossa muutama päivä sitten projektin nimeltään kaappien siivous. Muutimme tähän kotiin reilut 1,5 vuotta sitten. Jotenkin sen jälkeen en ole ollut hirveän innokas tekemään käsitöitä ja sairastelutkin ovat haitanneet asiaa. Muuton jäljiltä survoin tavarat kaappeihin sen kummemmin niitä järjestelemällä. Viime viikonloppuna torkkupeittoa tehdessä aloin etsimään tietyn kokoista virkkuukoukkua, se oli totaalisesti kateissa. Aloin etsimään kaapeista ja totesin, että nämähän vaativat oikein kunnon järjestelyn.


Nyt alkaa paikat olemaan siistit ja tavarat taas löytyvät. Löysin sellaisia juttuja, joita en edes enää muistanut ostaneeni. Sormet suorastaan syyhyävät päästä hommiin nyt kun paikat ovat taas kunnossa. Yksi laatikko pitää vielä tänään käydä lävitse, mutta muuten urakka on valmis. Huomattavasti mukavampaa jatkaa taas käsitöiden tekemistä kun kaikki tavarat ovat käden ulottuvilla, eikä tarvitse enää etsiä. Ja virkkuukoukkukin löytyi, joten ensimmäiset palat torkkupeiton viimeistelyä varten ovat jo työn alla.






Kohta täältä alkaa taas tulemaan käsitöitä oikein vauhdilla, mutta yhä suurella sydämellä. Jos tänä vuonna viimeinkin saisi itsestään taas sen verran irti, että pääsisin joulumarkkinoillekin tuotteideni kanssa. Siinäpä tavoitetta tälle vuodelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.