sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Tilkkutäkki, jäätelöä ja jääkiekkoa

Nyt kun vointi alkaa hiljalleen kohenemaan lupaan tämänkin blogin suhteen olla aktiivisempi. Viime vuosi oli varmasti elämäni rankin vuosi sekä henkisesti että fyysisesti. Tämän uuden vuoden on siis pakko olla parempi.

Viime vuoden aikana käsityöt ovat olleet kovin vähällä, etenkin syksystä kun sairastuin vakavammin. Muutamat villasukat olen saanut valmiiksi ja muutaman korun. Siinä oikeastaan kaikki. Ja suurin osa villasukista odottaa yhä päättelyä.

Ns. ikuisuusprojektina olen tehnyt kuvassa alla olevaa tilkkutäkkiä. Siinä on pieniä ainaoikein vinoneliöitä. Alunperin taisin esitellä sen täällä ajatuksena, että siitä tulee koiralle täkki. Nälkä kuitenkin kasvoi syödessä ja nyt siitä tulossa meidän vierashuoneen vuodesohvalle viltti. Yhä se on tavallaan tarkoitettu koiralle, sillä koira tykkää päivisin nukkua meidän vieras/työhuoneen sohvalla.

Eilen illalla oli ohjelmassa erittäin jännittävä nuorten leijonien mm-matsi ja sitä katselin samalla kun tein täkkiä vähän enemmän valmiiksi. Ja nautiskelin samalla jäätelöstä. Lyhyemmällä reunustalla tähän täkkiin on tulossa vielä muutama rivi lisää. Sen jälkeen olen suunnitellut ympäröidä koko täkin vielä isoäidin neliöillä. Tämä kun on todella värikäs, siinä on käytetty kaikenlaisia jämälankoja seiska veikasta niin ajattelin täydentää sen vielä jollakin tietyllä värillä isoäidin neliöitä. En ole vaan vielä saanut päähäni, että mikä se väri voisi olla. Täytyy harkita. Ja voi elämä mikä päättely noissa langoissa tulee olemaan.



Tässä vielä toinen kuva. Otan iloisena vastaan ideoita, mikä olisi hyvä pääväri isoäidin neliöihin, joilla aion tämän täkin sivut täyttää. Tuossakin kuvassa on vain pieni osa, tämä on oikein kunnon sekametelisoppa, väriä värin perään.

 

Haluan toivottaa kaikille Oikein ihanaa uutta vuotta 2016!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.