perjantai 12. tammikuuta 2018

Broaken seed sukat

Kirjoneuleesta minulla ei tosiaankaan ole juurikaan kokemusta. Kerran olen tehnyt jotkut lasten sukat ja niistä tuli ihan liian kiristävät. Olen erilaisissa käsityöryhmissä ihastellut muiden töitä ja hiljalleen on tullut olo, pitäisikö minunkin yrittää.

Päätin lähteä varmalla tavalla liikkeelle. Käyttäen menetelmänä broaken seedia. En tiedä voiko tuota nyt välttämättä edes kirjoneuleeksi kutsua. Joka toinen kierros on suoraa oikeaa ja joka toinen kierros toistaen vuoron peräin oikein, nurin, oikein... Ja neljännellä kierroksella aloitetaan vaan nurin, oikein, nurin menetelmällä.

Oikein neuloskohdissa käytin valkoista lankaa ja kuvioneukeen kohdalla värikästä Polaris lankaa. Ja hei, minä niin ihastuin tähän malliin. Ei jäänyt viimeiseksi versioksi. Tein samalla logiikalla myös itselleni lapaset, mutta ne esittelen seuraavassa blogissa.


Ajattelin myös, että voisin yrittää kirjoittaa tästä jonkinlaisen ohjeen. Vaikka omakehittelemä mallihan tämä ei ole, mutta malli on ilmainen. Äärettömän helppo tapaa aloittaa kirjoneuleen opetteleminen. Ja arvatkaapa vaan lukijat jäinkö koukkuun. Nyt on puikoilla sitten jo ihan eri tason kirjoneulesukat. Toki myönnän olevani ihan amatööri.

Lankana oli Novitan 7 veljestä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.