keskiviikko 17. elokuuta 2016

Kolmiohuivi

Tässä nyt sitten jotain kokonaan valmista. On siis päätelty ja silitettykin. Olen ollut vähän niin kuin lankojen ostolakossa. Vähän ennen kesälomaa satuin kuitenkin näkemään meidän lähikaupassa Novitan Naava lankaa tarjouksessa 99 senttiä/kerä. En kerta kaikkiaan voinut vaan kävellä ohi. Ostin kaikki tämän vaaleamman ruskeat mitä oli jäljellä eli 6 kerää. Sen lisäksi on 3 kerää toisen sävyistä ruskeaa, josta en vielä tiedä mitä tehdä. Värinä tuo ei ollut maailman paras, sillä minulla on jo kaksi ruskeaa kolmiohuivia, joista toinen on jopa tehty samalla mallilla. Mutta voiko huiveja koskaan olla liikaa?





Mallina on Ullaneuleen Lehtimetsä. Ohje löytyy täältä.



Päätin jo alunperin neuloa kaikki kerät tuli siitä sitten minkä kokoinen huivi tahansa. Ja aika ihanan jätti tästä tulikin. Leveyttä on yläreunassa reilut 2 metriä ja korkeus on 125 senttiä.


Naava oli lankana ihan uusi tuttavuus. Tuntuu kivan lämpimältä. Siinä on 60 % akryyliä, 20 % alpakkaa ja 20 % villaa. Villa-allergiselle huivissa on ihan kiva olla mukana akryyliä, pienen määrän villaa kestän kokonaan ihoa vasten.  Tuohon huiviin onkin sitten kiva käpertyä kylmenevinä syysiltoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.